Kom ook genieten bij Bistro van Loon. Wij ontvangen u graag. Bekijk de menukaart en reserveer alvast uw tafel.
Kerst bij Bistro van Loon
We zijn geopend op kerstavond, eerste en tweede kerstdag voor het diner vanaf 16.00.
Onze a la carte kerstkaart, komt rond 10 december online.
Oudejaarsdag zijn we tot 17.00 open en 1 januari gesloten.
Voor onze hotelgasten van boutique hotel rozenhof zijn we wel open.
Borrel
Portie gerookte amandelen €3,50
Portie zwarte olijven €3,50
Nachos met cheddar, crème fraise, tomatensalsa en guacamole €8,50
Bitterballen vlees of vegetarisch 6 stuks met mosterdmayonaise €6,75
Rendang kroketjes, 6 stuks met kerriemayonaise €8,50
Geay oesters geserveerd met rode wijn vinaigrette, citroen en peper, per stuk €3,00
San Daniele ham (50 gram) €7,95
Gebak vraag erna bij de bediening
Lunch
Soep van de dag (vraag erna bij de bediening) €7,00
BROODJES
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, little gem en zonnebloempitten €12,50
Aziatische kip met een taugé salade, bosui en sesamzaad €12,00
Gerookte zalm met mierikswortel dille crème en ijsbergsla €13,50
Tonijnsalade met kappertjes, augurk en een gekookt eitje €12,50
Muhammara met een gepocheerd ei en avocado €12,00
Brandnetelkaas met een tomatensalsa en gegrilde aubergine €12,00
SALADES
Caesar salade met kippendijen, bacon, ansjovis, ei en Parmezaanse kaas €15,00
Salade met geroosterde paddenstoelen, pecorino en cherrytomaatjes €15,00
Gamba’s met knoflook en rode peper, haricots verts en Mizuna sla €15,00
SPECIALS
Uitsmijter ham/kaas/rosbief €12,00
Twee krokketten met brood (garnalen of rundvlees) €12,50
Hamburger vlees of vega met briochebrood, Little gem, augurk en sriracha mayo, geserveerd met frietjes €18,50
Palak dahl met linzen, knolselderij, wortel, kikkererwten en wilde rijst, geserveerd met emping €17,50
Tagliatelle met salsiccia (venkelworstje), tomaat, spinazie en Parmezaanse kaas €19,50
Diner
VOORGERECHTEN
Rilette van eend met een crostini, cornichons, balsamico en een salade van Mizuna €13,50
Cannelloni van kalfsfilet met taugé, bosui, komkommer, frisée en een sesamdressing €14,50
Carpaccio van MRIJ rund met een peterseliepesto, zonnebloempitten, little gem en Pecorino €14,50
Hollandse garnalen cocktail met een crème van avocado, veldsla en mango €15,50
Gebakken zeebaars met tabouleh van parelcouscous en een schuim van rode paprika €15,00
Gegrilde aubergine met feta, granaatappel, tahin, koriander en een crumble van cashewnoten €14,00
Geroosterde drie kleuren peen met een gerookte labneh, harissa en amandelen, met een krokantje van Parmezaanse kaas €13,50
Soep van de dag €8,00
HOOFDGERECHTEN
Hertenbiefstuk met gesmoorde zuurkool, spekjes en laurier, geserveerd met een mousseline van pastinaak en een jus van calvados €27,50
Huisgemaakte reepeper met peperkoek en zilveruitjes, spruitenstamppot en Chioggia bieten €28,00
Diamanthaas met een paddenstoelen risotto, winterpostelein, gekarameliseerde sjalotten en knoflookboter €26,00
Pompoentaart met geitenkaas en dragon, gepofte knolselderij en een mayonaise van jeneverbessen €22,00
Palak dahl met Beluga linzen, wortel, kikkererwten, prei, wilde rijst en emping €21,00
Vis van de dag met een romige orzo, bisque, mosselen en bospeen €26,50
Gebakken rogvleugel met een lauwwarme aardappelsalade, appel, spekjes, geserveerd met een kappertjes beurre blanc €25,00
EXTRA BIJ TE BESTELLEN
Salade €3,50
Friet met mayonaise €4,50
Zoete aardappelfriet met dragonmayonaise en Parmezaan €5,50
NAGERECHTEN
Tarte tatin van appel en pruimen, steranijssiroop en hazelnootroomijs €8,00
Kokos panna cotta met gekarameliseerde ananas, schuim van munt, sesamkletskop en kokosijs €8,00
Cheesecake van sinaasappel en kaneel geserveerd met bloedsinaasappelsorbet €8,00
Dame Blanche 2.0 €9,00
Kaasplankje met vijgencompote en notenbrood €9,50
Koffie compleet, koffie met wat lekkers en een digestief naar keuze €9,50
Grand dessert voor 2 personen €16,00
Roze scroppino met frambozensorbet, prosecco en wodka €8,00

(BIJPASSENDE) WIJNEN
In het restaurant hebben we wijnen per glas en een nog uitgebreider assortiment per fles.